הנדסה ביו-רפואית ורפואה (מסלול משולב)

מסלול לימודים משותף לפקולטה להנדסה ביו-רפואית ולפקולטה לרפואה

שימו לב ! רק בעלי אזרחות ישראלית רשאים להירשם ולתואר המשולב הנדסה ביו-רפואית ורפואה.

תוכנית ייחודית זו מיועדת למועמדים שהתקבלו לפקולטה לרפואה ומעוניינים לשלב הכשרה הנדסית ביו-רפואית. התוכנית מקנה תואר משולב: מוסמך למדעי (BSc) בהנדסה ביו-רפואית ובמדעי הרפואה לאחר ארבע שנים. לאחר קבלת התואר מוסמך למדעים מצטרפים תלמידי המסלול לשנת הלימודים הרביעית בפקולטה לרפואה וממשיכים הכשרתם לקראת תואר (MD) כשאר תלמידי רפואה.

מטרת המסלול

מטרת המסלול היא להכשיר בוגרים בעלי ידע מעמיק הן בהנדסה והן ברפואה, אשר יובילו את המחקר הרפואי לכל גווניו ויהיו דור העתיד של הרופאים, החוקרים הבכירים ואנשי הפיתוח אשר ינווטו את כיווני המחקר החדשים בשטחי הרפואה, ההנדסה והתעשייה הביו-רפואית.

משך התוכנית

משך הלימודים - שבע שנות לימוד ועד שנת סטאז'.

מהלך הלימודים

בשנתיים הראשונות נלמדים מקצועות הבסיס במדעים מדויקים, במדעי החיים, ברפואה ובהנדסה. פרופסור חוסאם חייק בהצגת ננו-חלקיק

בשנה השלישית והרביעית נלמדים מקצועות מרפואה, במקביל  למקצועות  ההנדסה הביו-רפואית.

לאחר סיום כל המקצועות הנלמדים ברפואה בשנים הפרה-קליניות אפשר לעבור ל-3 השנים הקליניות ברפואה.

בהנדסה ביו-רפואית: פרופ"ח אמיר לנדסברג | 04-8294143  amir@bm.technion.ac.il

אסיה אשכנזי-יליסייבה | 04-8294123 |  bme.technion.ac.iloffice@bm.technion.ac.il

ברפואה: מיכל קרן| kabalamd@technion.ac.il | 077-8871166 | md.technion.ac.il

תוכנית הלימודים

תוכנית הלימודים בכל מסלול לימודים מפורטת באתר לימודי הסמכה.